06 54 36 26 86 ‑ 24/7 bereikbaar - regio Twente

Gratis diensten
Terug
Tanja Kroon uitvaartontzorging

Gratis diensten

Voorregeling

Sommige mensen hebben een duidelijk beeld van hoe hun uitvaart er uit gaat zien. Anderen laten die keuzes over aan de nabestaanden. Ik kan mij voorstellen dat u een en ander vast zou willen leggen, maar dat u het moeilijk vindt om duidelijk te krijgen wat de mogelijkheden zijn en nog lastiger om ze op papier te krijgen.

Op deze website vindt u het wensenformulier. U kunt op dit formulier aangeven welke zaken voor u belangrijk zijn. Ik begrijp dat dit niet voor iedereen makkelijk is dus ik help u hier graag bij.

Mijn werkgebied is Twente. Als u in Almelo, Hengelo, Borne, Delden, Enschede of een tussenliggende gemeente woont kunt u mij bellen op 06 54 36 26 86 of mij een bericht sturen zodat we een afspraak kunnen maken.

Ik kom dan bij u thuis en kan u helderheid geven omtrent de mogelijkheden die er zijn en dit voor u vastleggen. Voor nabestaanden geeft dit houvast en een goed gevoel dat zij aan uw wensen voldoen bij het regelen van uw uitvaart.

Ook kan ik u duidelijkheid geven over de kosten van de door u gewenste uitvaart.

Uitvaartverzekering

Polissen van uitvaartverzekeraars zijn vaak moeilijk te begrijpen.

In veel gevallen zijn verzekeringen heel lang geleden afgesloten. Verzekeraars hebben hier wellicht onderdelen van gewijzigd.

Graag zoek ik dit voor u uit. Ik bel voor u met de verzekeraar om duidelijkheid te krijgen over de huidige stand van zaken en inzicht in het uit te keren bedrag.