06 54 36 26 86 ‑ 24/7 bereikbaar - regio Twente

Terug
Tanja Kroon uitvaartontzorging

Locaties

Locaties opbaring

Wellicht vindt u het prettig om in een vertrouwde huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw dierbare. U kunt dan kiezen voor een thuisopbaring. Elk moment van de dag kunt u dan bij uw dierbare zijn, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Na de laatste verzorging wordt in overleg met u de overledene in bed of in de kist opgebaard. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden en welke ruimte geschikt gemaakt kan worden als opbaarkamer.

Natuurlijk kan uw voorkeur ook uitgaan naar opbaren in een uitvaartcentrum of kerk. In Almelo, Hengelo, Enschede en omgeving zijn hier talloze mogelijkheden voor. Een aantal locaties geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs kamer. U krijgt dan de sleutel van de kamer waar uw dierbare opgebaard ligt zodat u vrij bent om een bezoek te brengen op de momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Locaties afscheid en koffietafel

Vaak vindt een afscheidsbijeenkomst plaats in een kerk of in de aula van een begraafplaats of crematorium. Dit is echter niet verplicht. U kunt er dus ook voor kiezen om afscheid te nemen op een plek die u dierbaar is. Denk aan de kantine van de sportvereniging, een café of het restaurant waar u vaak samen kwam. Vanzelfsprekend kan het afscheid ook georganiseerd worden bij u thuis. Ook de koffietafel of nazit kan op een andere plek zijn dan in een uitvaartcentrum of het crematorium. Misschien gaat u hiervoor bijvoorbeeld liever naar de stamkroeg. In Twente zijn talloze mooie locaties die hiervoor geschikt zijn. Een aantal locaties heb ik voor u op een rij gezet. Heeft u een locatie op het oog maar twijfelt u of hier een afscheid gehouden mag worden? U kunt mij bellen en dan zoek ik het graag voor u uit.