06 54 36 26 86 ‑ 24/7 bereikbaar - regio Twente

Terug
Tanja Kroon uitvaartontzorging

Na de uitvaart

Als de uitvaart achter de rug is breekt er voor de nabestaanden een periode van rouw aan. Bovendien moeten er allerlei praktische zaken geregeld worden. U kunt hierbij gebruik maken van het boekje ZORGEN ERNA dat ik u zal geven. Dit boekje is speciaal geschreven voor mensen die de nalatenschap moeten afwikkelen. Het geeft een goed overzicht en praktische richtlijnen over hoe u alle zaken zo snel en prettig mogelijk kunt afhandelen.

Na een aantal weken zal ik contact met u opnemen. Ik kan u dan helpen met eventuele vragen die er nog zijn. Ook kan ik u helpen in het geval u heeft besloten om dankkaartjes te versturen of als u een dankadvertentie in de krant wilt plaatsen. Ik kan u hierbij helpen door middel van voorbeeld-teksten en dit verder voor u regelen. Ik kan u ook adviseren en helpen bij de keuze voor een grafmonument, urn of as-sieraad. En natuurlijk, als ik u van dienst kan zijn met ander advies, informatie of een nagesprek, dan kunt u altijd een beroep op mij doen.

Na de uitvaart van een echtgenote en moeder kreeg ik van de nabestaanden een prachtige tekst toegestuurd over rouwverwerking.

Graag wil ik deze tekst met u delen.