06 54 36 26 86 ‑ 24/7 bereikbaar - regio Twente

uitvaart Almelo
Terug
Tanja Kroon uitvaartontzorging

Uitvaart Almelo

Een uitvaart in de regio Almelo

Tanja Kroon uitvaartontzorging heeft ruime ervaring met uitvaarten in Almelo en omgeving.
Daardoor kan ik u goed adviseren zodat u de juiste keuzes kunt maken. Terwijl u zich richt op het afscheid nemen, verzorg ik een mooie uitvaart zoals u die voor ogen heeft.

Wilt u weten wie ik ben en wat ik voor u kan doen? Op mijn website vindt u meer informatie over bijvoorbeeld mijn werkwijze, een checklist bij overlijden en een heldere, duidelijke prijslijst met de voor u samengestelde pakketten.

Uitvaartcentra in de regio Almelo

Als de opbaring van uw dierbare niet thuis plaatsvindt, informeer ik u graag over de mogelijkheden om gebruik te maken van één van de uitvaartcentra in of rondom Almelo. Almelo beschikt over 2 mooie uitvaartcentra; Vredehof uitvaartcentrum Almelo en Uitvaarthuis Twente. Beide locaties hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs familiekamer, een kamer waar u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u dat zelf wilt.

Buiten de 2 uitvaartcentra in Almelo zijn er in de omgeving meerdere locaties te vinden zoals bijvoorbeeld:

Gaat uw voorkeur uit naar een andere locatie? Ik heb goede contacten met uitvaartcentra in deze regio en ook daarbuiten. Samen met u kan ik op zoek gaan naar een geschikte locatie in uw omgeving. Met vragen kunt u mij altijd bellen op 06 54 36 26 86.

Cremeren in Almelo

Almelo heeft een prachtig crematorium aan de Willem de Clerqstraat. Recent is ook het landelijk gelegen crematorium in Borne geopend. Voor informatie over deze crematoria, en ook over het crematorium in Usselo en het binnenkort te openen crematorium in Oldenzaal verwijs ik u naar de website van de crematoria in Twente, www.crematoriatwente.nl. Een crematie hoeft niet plaats te vinden in het dichtstbijzijnde crematorium. Als een ander crematorium misschien iets verder rijden is, maar beter bij uw wensen aansluit kunt u hier ook voor kiezen. U kunt op de volgende websites een kijkje nemen bij een aantal crematoria in de provincies Overijssel en Gelderland:

Begraven in Almelo

In Almelo is waarschijnlijk de bekendste begraafplaats ’t Groenedael. Dit is de gemeentelijke begraafplaats van Almelo. Aan de Kerkhofsweg 1 bevind zich de Rooms Katholieke begraafplaats van Almelo.

Wilt u informatie over een andere begraafplaats in de regio? U kunt mij bellen op 06 54 36 26 86 of mailen naar tanja@uitvaartontzorging.nl en ik zal uw vragen graag beantwoorden.