06 54 36 26 86 ‑ 24/7 bereikbaar - regio Twente

Uitvaart Enschede
Terug
Tanja Kroon uitvaartontzorging

Uitvaart Enschede

Een uitvaart in de regio Enschede

Tanja Kroon uitvaartontzorging heeft ruime ervaring met uitvaarten in Enschede en omgeving.
Daardoor kan ik u goed adviseren zodat u de juiste keuzes kunt maken. Terwijl u zich richt op het afscheid nemen, verzorg ik een mooie uitvaart zoals u die voor ogen heeft.

Wilt u weten wie ik ben en wat ik voor u kan doen? Op mijn website vindt u meer informatie over bijvoorbeeld mijn werkwijze, een checklist bij overlijden en een heldere, duidelijke prijslijst met de voor u samengestelde pakketten.

Uitvaartcentra in de regio Enschede

Als de opbaring van uw dierbare niet thuis of in bijvoorbeeld het verzorgingshuis plaatsvindt, informeer ik u graag over de mogelijkheden om gebruik te maken van één van de uitvaartcentra in of rondom Enschede. In Enschede zijn 2 mooie uitvaartcentra; Vredehof uitvaartcentrum Enschede en uitvaartcentrum Varviksingel Beide locaties hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs familiekamer, een kamer waar u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u dat zelf wilt.

Buiten deze 2 uitvaartcentra in Enschede zijn er in de omgeving meerdere locaties te vinden zoals bijvoorbeeld:

Gaat uw voorkeur uit naar een andere locatie? Ik heb goede contacten met uitvaartcentra in deze regio en ook daarbuiten. Samen met u kan ik op zoek gaan naar een geschikte locatie in uw omgeving. Met vragen kunt u mij altijd bellen op 06 54 36 26 86.

Cremeren in Enschede

Het crematorium van Enschede is in het naastgelegen plaatsje Usselo. Het is prachtig gelegen en biedt met 3 aula’s de mogelijkheid om een klein, besloten afscheid te houden, maar ook voor een crematieplechtigheid met veel mensen is een geschikte aula en koffiekamer.
Recent is ook het landelijk gelegen crematorium in Borne geopend. Voor informatie over deze crematoria, en ook over het binnenkort te openen crematorium in Oldenzaal verwijs ik u naar de website van Crematoria Twente.

Een crematie hoeft niet plaats te vinden in het dichtstbijzijnde crematorium. Als een ander crematorium misschien iets verder rijden is, maar beter bij uw wensen aansluit kunt u hier ook voor kiezen.

U kunt op de volgende websites een kijkje nemen bij een aantal crematoria in de provincies Overijssel en Gelderland:

Begraven in Enschede

In Enschede zijn 3 gemeentelijke begraafplaatsen, de Oosterbegraafplaats, de Westerbegraafplaats en de Rooms Katholieke begraafplaats.
Informatie over deze begraafplaatsen kunt u vinden op de website van de gemeente. Hier vindt u ook een overzicht van de tarieven.

Wilt u informatie over een andere begraafplaats in de regio? U kunt mij bellen op 06 54 36 26 86 of mailen naar tanja@uitvaartontzorging.nl en ik zal uw vragen graag beantwoorden.