06 54 36 26 86 ‑ 24/7 bereikbaar - regio Twente

uitvaart Hengelo
Terug
Tanja Kroon uitvaartontzorging

Uitvaart Hengelo

Een uitvaart in de regio Hengelo

Tanja Kroon uitvaartontzorging heeft ruime ervaring met uitvaarten in Hengelo en omgeving.
Daardoor kan ik u goed adviseren zodat u de juiste keuzes kunt maken. Terwijl u zich richt op het afscheid nemen, verzorg ik een mooie uitvaart zoals u die voor ogen heeft.

Wilt u weten wie ik ben en wat ik voor u kan doen? Op mijn website vindt u meer informatie over bijvoorbeeld mijn werkwijze, een checklist bij overlijden en een heldere, duidelijke prijslijst met de voor u samengestelde pakketten.

Uitvaartcentra in de regio Hengelo

Als de opbaring van uw dierbare niet thuis of in bijvoorbeeld het verzorgingshuis plaatsvindt, informeer ik u graag over de mogelijkheden om gebruik te maken van één van de uitvaartcentra in of rondom Hengelo. In Hengelo zijn 2 mooie uitvaartcentra; Yarden uitvaartcentrum Smelt, waar ook de mogelijkheid is om gebruik te maken van een 24-uurs familiekamer, een kamer waar u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u dat zelf wilt. De tweede locatie is In Pace DELA Hengelo

Buiten deze 2 uitvaartcentra in Hengelo zijn er in de omgeving meerdere locaties te vinden zoals bijvoorbeeld:

Gaat uw voorkeur uit naar een andere locatie? Ik heb goede contacten met uitvaartcentra in deze regio en ook daarbuiten. Samen met u kan ik op zoek gaan naar een geschikte locatie in uw omgeving. Met vragen kunt u mij altijd bellen op 06 54 36 26 86.

Cremeren in Hengelo

Hengelo heeft geen eigen crematorium, maar er zijn meerdere sfeervolle crematoria in de nabije omgeving te vinden zoals bijvoorbeeld het onlangs geopende, landelijk gelegen, crematorium in Borne.
Een mooie route door het Twentse landschap brengt u naar het crematorium in Usselo, een crematorium met meerdere aula’s om de crematieplechtigheid zo goed mogelijk aan uw wensen te laten voldoen.

Voor informatie over deze crematoria, en ook over het binnenkort te openen crematorium in Oldenzaal verwijs ik u naar de website van Crematoria Twente.

Een crematie hoeft niet plaats te vinden in het dichtstbijzijnde crematorium. Als een ander crematorium misschien iets verder rijden is, maar beter bij uw wensen aansluit kunt u hier ook voor kiezen.

U kunt op de volgende websites een kijkje nemen bij een aantal crematoria in de provincies Overijssel en Gelderland:

Begraven in Hengelo

Begraaf- en gedenkparken Oldenzaalsestraat en de Deurningerstraat zijn 2 gemeentelijke begraafplaatsen. De begraafplaatsen zijn eigendom van de gemeente Hengelo. Iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, kan hier begraven worden.
Voor informatie over deze begraafplaatsen, de mogelijkheden en de tarieven verwijs ik u graag naar de websites.

Wilt u informatie over een andere begraafplaats in de regio? U kunt mij bellen op 06 54 36 26 86 of mailen naar tanja@uitvaartontzorging.nl en ik zal uw vragen graag beantwoorden.